aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Ιδρυμένο το 1999, το εργοστάσιο έχει μια ιστορία 20 years.public η εσωτερική και ξένη προηγμένη παραγωγή και ο εξοπλισμός δοκιμής, η δύναμη επιχείρησης είναι άφθονος, εξοπλισμός παραγωγής προηγμένος, μέσα ανίχνευσης πλήρη, που αντέχουν από την έξοχη εργασία, ποιότητα σταθερή και αξιόπιστη.

 

Το εργοστάσιο ειδικεύεται στην παραγωγή του βαθιού ένσφαιρου τριβέα αυλακιού, γωνιακός ένσφαιρος τριβέας επαφών, ρουλεμάν γεωργικών μηχανημάτων, περιστροφικό ρουλεμάν πηδαλίων, ρουλεμάν μύλων, συμπεριφορά και άλλοι τύποι ρουλεμάν, διάφοροι τύποι συμπεριφορών, φυσικά, των πελατών μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τους πελάτες χρειάζονται τους διάφορους τύπους μεταβλητού ρουλεμάν, μεταβλητού ρουλεμάν γεωργικών μηχανημάτων και άλλων ρουλεμάν και σχετικών εξαρτημάτων. Ευρέως χρησιμοποιημένα στη μηχανή, τα μηχανήματα, ο εξοπλισμός, τα οχήματα και άλλοι τομείς μπορούν να περιληφθούν στην εφαρμογή. Τα προϊόντα πωλούνται ευρέως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Φωτογραφία εργοστασίων:

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

 

Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή:

 

1. Μας στείλετε τη φέρουσα έρευνά σας, συμπεριλαμβανομένων των φερόντων προτύπων σας, την ποσότητά σας. Εάν έχετε την απαίτηση εμπορικών σημάτων, παρακαλώ μας πέστε ποιο εμπορικό σήμα εσείς χρειάζεται επίσης.

 

2. Θα αναφέρουμε τη φέρουσα αξία σας. Επιπλέον, σύμφωνα με την ποσότητα αγαθών, θα σας δώσουμε τις διαφορετικές επιλογές της μεταφοράς.

 

3. Εάν συμφωνήσετε με την τιμή μας, θα κάνουμε το τιμολόγιο αιτήσεων για την πληρωμή.

 

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

1) Υψηλός - ποιότητα. 100% επιθεώρηση για να σιγουρευτεί ότι κάθε κομμάτι θα ήταν υψηλό - ποιοτικά προϊόντα!

2) Πολύ μεγάλο απόθεμα. Πολύ πιό σύντομος χρόνος παράδοσης!

3) Ρουλεμάν και συσκευασία κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας

 

Ποιότητα προμηθευτών: εργασία μόνο με το καλύτερο


Το τμήμα μας ποιότητας και ανάπτυξης προμηθευτών (SQD) εγγυάται την άψογη παροχή των υψηλότερων ποιοτικών πρώτων υλών και των τμημάτων.
Ποιότητα διαδικασίας: ακριβής, έγκαιρη παραγωγή


Όλες οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις υιοθετούν μια αδύνατη προσέγγιση στην κατασκευή, περιλαμβάνοντας κάθε μέλος ομάδας σε μια φιλοσοφία της συνεχούς βελτίωσης. Έχουμε τις γραμμές παραγωγής κατάστασης προόδου σε όλες τις εγκαταστάσεις μας. Οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι διαδικασίας παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να ελέγξουν 100% των μερών σε κάθε κρίσιμο βήμα παραγωγής.


COem-ποιοτικά προϊόντα


Παραδίδουμε τα προϊόντα μας στους κύριους σφαιρικούς κατασκευαστές των μεταδόσεων, των αξόνων, των διαφορικών, και των ρευστών αντλιών μεταξύ άλλων αυτοί οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας άμεσα ή τα ενσωματώνουν στον αρχικό εξοπλισμό τους.

OEM / ODM

Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη OEM/ODM, ο αγοραστής μπορεί να παρέχει τον εξοπλισμό και την τεχνολογία.

 

είμαστε αρμόδιοι για την παραγωγή, παρέχουμε το εργατικό δυναμικό και η περιοχή, ο αγοραστής είναι αρμόδια για τις πωλήσεις, να παρέχει τα προϊόντα μας στους πελάτες που χρειάζονται.

 

Το εργοστάσιο επιχείρησής μας έχει την άφθονη εργατική δύναμη, τις προηγμένες μονάδες παραγωγής και την τεχνολογία παραγωγής, για να παρέχει τη διεθνή αγορά για την κατασκευή και τη συνέλευση των υπηρεσιών της Επιτροπής προϊόντων.

 

Ο τρόπος cOem παρουσίασε έναν καλό τρόπο ότι οι επιχειρήσεις βάσει της ιδιόκτητης τεχνολογίας τους, που λειώνει στην παραγωγή cOem άλλων προϊόντων, για να παρέχουν στους πελάτες τις λύσεις για τις ανάγκες τους, προωθούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικής ο ίδιος τεχνολογίας ήδη έτσι, ενίσχυσε την επιρροή του εμπορικού σήματος, και οι πελάτες από την περιεκτική λύση είναι περιεκτικότερη και έγκαιρη και στοχαστική υπηρεσία. Από μια άλλη άποψη,

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

Οι επιχειρήσεις cOem έχουν οδηγηθεί επίσης από την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, η οποία απεικονίζει πλήρως την αρχή της λογικής κατανομής των πόρων. Επιπλέον, η λειτουργία με τον τρόπο του cOem μπορεί να διαθέσει αποτελεσματικότερα τους περιορισμένους εσωτερικούς πόρους, να ελαχιστοποιήσουν το επίπεδο διαχείρισης, να βελτιώσει την αποδοτικότητα της διαχείρισης.

Ε & Α

Συσκευασία & παράδοση

1. βιομηχανικό packing+indusrial cartons+pallets

2. ενιαίο εμπορικό σήμα box+brand cartons+pallets

3. ακολουθήστε τα αιτήματα του πελάτη

Α. πλαστικοί σωλήνες ή ενιαία κιβώτια 

Β. χαρτοκιβώτια

Μέθοδος συσκευασίας:


Έχουμε τις πολλαπλάσιες συσκευασίες για τον προστατευμένο ακτινωτό ένσφαιρο τριβέα


1. Βιομηχανική συσκευασία: πλαστικό χαρτοκιβώτιο σωλήνων + εγγράφου + ξύλινη παλέτα


έγγραφο τεχνών + χαρτοκιβώτιο εγγράφου + ξύλινη παλέτα


2. Μεμονωμένη συσκευασία: μεμονωμένα κιβώτιο εγγράφου + χαρτοκιβώτιο εγγράφου + ξύλινη παλέτα


3. Σαν απαίτηση του πελάτη

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

 

Μέθοδος ναυτιλίας:


1. Για το μικρό ποσό (GW<100kgs>


2. Για τη GW μεταξύ 100KGS σε 500KGS, μπορούμε να σας στείλουμε με τη ναυτιλία θάλασσας ή τη ναυτιλία αέρα


3. Για τη μεγάλη ποσότητα (GW > 500KGS), μπορούμε να σας στείλουμε θαλασσίως

 

Linqing ZH Precision Bearing Manufacturing Co. Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας